Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Fotošuting Džejle Glavović na pješčanim plažama Kipra

Nemojte propustiti

Uspješna bh. manekenka Džejla Glavović nedavno je zajedno s poznatim sarajevskim fotografom Jasminom Fazlagićem uradila novi set fotografija na Kipru.

Glavović: Velika kampanja Tamo su proveli nekoliko lijepih dana, a fotografije koje su nastale namijenjene su za veliku kampanju turske turističke agencije “Let’s travel”, koja je nedavno otvorila poslovnice i u našoj zemlji.

– Oduševljena sam ljepotama Kipra. Prvi put sam bila na sjevernoj strani Kipra, koja me je, naprosto, ostavila bez daha. Fascinirale su me pješčane plaže i kulturne znamenitosti. Zbog toga sam odlučila da se ponovo vratim u septembru, kada ću se odmarati najmanje deset dana. Zajedno sa mnom će biti i moj momak Mahir Oček – kaže Glavović.

Osim na Kipru, ona će ljetovati i u Grčkoj, a ovoga puta odlučila se za otok Santorini.

– To je jedini preostali otok u Grčkoj na kojem nisam bila. Zbog toga sam odlučila da otkrijem i ljepote ovog ljetovališta. Za razliku od prethodnih godina, odlučila sam da ovoga puta ne idem na Ibicu, gdje sam redovno provodila ljetni odmor. Iskrena da budem, tamo sam sve već vidjela i to mi je dosadilo – kaže Džejla.

Prije Kipra naša ljepotica je imala angažmane i u Italiji, gdje već radi dugi niz godina.

– Moje fotografije bile su u italijanskom izdanju magazina “Vogue”, a radila sam i nekoliko kampanja za poznate modne kuće i tvornice skupocjenog nakita – govori ova ljepotica.

Ne ide mi se u Ameriku

Džejla je imala i primamljive ponude iz Amerike i Azije, ali, kako kaže, bazirala se na evropsko tržište.
 
– Iskrena da budem, ne ide mi se tako daleko. Već sam to sve prošla. U Evropi sam se uvezala s najboljim agencijama i nema potrebe da idem daleko od porodice – kaže Džejla.

 

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Alarmantna situacija u glavnom gradu BiH: Pročitajte tekst prijeteće poruke koju su dobile škole u Sarajevu

Nepoznata osoba putem email adrese alarmirala je više osnovnih škola na području KS, da se zgradama škola nalazi bomba. Prema...

Možda vas zanima i ovo