Srijeda, 17 travnja, 2024

Sve je bilo u redu dok nije stigao USB stick… Zatražio razvod poslije prve bračne noći

Preporučeno

Depressija-memorijaNažalost, razvod braka postao je svakodevnica. Ipak, razvod braka poslije prve bračne noći može se smatrati neoubičajenim gestom.

Jedan mladoženja iz Saudijske Arabije odlučio je da zatraži razvod kada je primio usb od bivšeg ljubavnika svoje supruge na kojem su se nalazile njene intimne fotografije.

Naime, oni su u jednom hotelu slavili svoje venčanje kada je on ubacio usb u kompjuter i vidio provokativne fotografije. On je odmah odlučio da poništi brak na licu mesta.

Inače, bivši ljubavnik je ucjenjivao mladu da bude s njim u vezi ili će on svima pokazati njene fotografije ukoliko ga odbije, piše B92.

Ona mu je tada rekla da se udaje u nadi da će započeti novi život. Ipak, to se nije dopalo njenom bivšem koji je odlučio da pošalje usb sa fotografijama na adresu mladoženje.

„Mladoženja je došao kod mene sljedećeg jutra u emotivnom rastrojstvu. Nikada se u životu nije tako šokirao, a sa takvim skandalom nije mogao da se nosi“, kaže vjerski propovjednik šeik Gazi bin Abdul Aziz al Šamari.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Klanjana dženaza Amili, koja se sa sinom utopila u Sarajevu: Ostavila ceduljicu u kojoj je pisalo “kada nas pronađete nazovite mog babu Asima”

U Vukeljićima kod Busovače danas je klanjana dženaza Amili Šehović, majki koja je sa svojim sinom Salihom pronađena u...

Još vijesti za vas