Srijeda, 7 prosinca, 2022

19-godišnja Dalila se naslonila na ogradu i pala s trećeg sprata

Nemojte propustiti

Članovi porodice povrijeđene djevojke jučer su bili u Zenici, gdje su čekali ohrabrujuće vijesti od ljekara, a prijatelji su se na društvenim mrežama molili za njen brz oporavak.

Policija i Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona istražuju kako je 19-godišnja Dalila S. pala s trećeg sprata objekta u kojem je smješten nargila bar “Selfie” – piše Avaz.

Do sada je saslušan određeni broj svjedoka te je fotografirano mjesto nesreće da bi se rekonstruiralo pod kojim je okolnostima Smaka zadobila teške povrede.

Ovaj nesretni događaj šokirao je stanovnike Kaknja, a djevojka je u 22.45 sati hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje joj se ljekari bore za život. Kako saznajemo, zadobila je teške povrede glave te je u komi, a navodno ima lomove ruku i nogu.

Članovi porodice povrijeđene djevojke jučer su bili u Zenici, gdje su čekali ohrabrujuće vijesti od ljekara, a prijatelji su se na društvenim mrežama molili za njen brz oporavak. Uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, prenosi Avaz.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Naknada za nerad: Ovih 20 bivših poslanika Narodne skupštine RS dobijat će “bijeli hljeb”

Pravo na ovu naknadu imalo je 27 narodnih poslanika, zahtjev je podnijelo njih 26, a naknadu će na kraju...

Možda vas zanima i ovo