Četvrtak, 25 travnja, 2024

Hrvatica otkrila koliko influenseri stvarno zarađuju: “Prosječan profil s 10.000 pratitelja za post može naplatiti 100 eura”

Preporučeno

Ako klijent traži više objava, moguć je i popust, ističe. A cijena se penje zavisno i o angažmanu pratitelja

Hrvatska influenserska Andrea Fabrić odlučila je progovoriti o najčuvanijoj influenserskoj tajni – zaradama. Prema njezinim riječima,c ijene se razlikuje od osobe do osobe, tvrdi i dodaje da nije isto kupuje li klijent story, post, oboje ili paket od nekoliko objava.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Pa tako prosječan profil s 10.000 pratitelja za post o nekom proizvodu može naplatiti 100 eura, a za post i story oko 150 eura. Ako klijent traži više objava, moguć je i popust, ističe. Cijena se penje zavisno i o angažmanu pratitelja, ako on iznosi 30 odsto cijena posta može rasti i na 200 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BiBi Andy/Dee Lady (@andreafabricc)

Influenser s 40.000 do 60.000 pratilaca post može naplatiti od 250 do 400 eura, zavisno o angažovanosti pratilaca. Oni sa 100.000 pratilaca mogu za post tražiti od 400 do 800 evra. Ona trenutno ima 130 hiljada pratilaca, naglasila je.

Upravo se čita:  Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Oni sa 150 do 200 hiljada pratilaca mogu tražiti od 800 do 1000 eura za post. Dodala je i da se za jednogodišnji ugovor sa sponzorima daje i određeni popust.

Sponzorisani YouTube video košta dvostruko više, ali cijena zavisi od toga na koji način se proizvod promoviše, rekla je.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Najavili raniju isplatu aprilskih penzija

Ministarstvo finansija saopštilo je da će u Republici Srpskoj u petak, 26. aprila, biti isplaćene aprilske penzije, za koje...

Još vijesti za vas