Petak, 20 svibnja, 2022

Abazović: Ne zamjeram građanima već onima u foteljama

Nemojte propustiti

Početkom februara crnogorski parlament će se izjašnjavati o povjerenju Vladi Crne Gore, a potpisnici zahtjeva su i parlamentarci URA-e

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je da ne zamjera grđanima koji su sinoć protestvovali isped Javnog servisa CG na ružnim riječima i brani njihovo pravo da protestuju. Istakao je da, ukoliko budu u prilici da naprave Vladu, da će to biti Vlada pomirenja u koju su svi pozvani.

On je na Fejsbuku napisao da brani pravo građana da iskažu nezadovoljstvo.

“Mnogo se nepravde nagomilalo godinama, pa je logična i neka takva reakcija. Ipak, onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto”, poručio je Abazović.

Ako budu u prilici da napravimo vladu, biće to Vlada pomirenja, dodaje on.

“Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani… Nije važna pripadnost već ideja! Izađimo iz matrice – pomirimo Crnu Goru i gledajmo naprijed! Budite sigurni da može Crna Gora!”, zaključio je Abazović.

Početkom februara crnogorski parlament će se izjašnjavati o povjerenju Vladi Crne Gore, a potpisnici zahtjeva su i parlamentarci URA-e. Međutim iz URA-e su spremni podržati manjisku vladu ali ne i onu u kojoj će biti DPS Mile Đukanovića.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Velika jutarnja akcija SIPA-e u Sarajevu i Konjicu, ovo su detalji

Pretresi se vrše po nalozima Kantonalnog suda i Općinskog suda u Sarajevu i pod nadzorom postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva...

Možda vas zanima i ovo