Subota, 26 studenoga, 2022

Adelisa Musić, djevojka koju je ljubomorni momak isjekao polako se oporavlja

Nemojte propustiti

19-godišnja Adelisa Musić, koju je ljubomorni mladić Semir Hodžić (26) u sarajevskom naselju Sokolović-Kolonija 19. marta u parkiranom automobilu Ford Fiesta izbo od glave do pete, a potom i sebi zadao nekoliko udaraca u predjelu grudi i stomaka, polako se oporavlja. Tu informaciju potvrdio je i njen stariji brat Alija Musić.

Semir nije mogao podnijeti raskid s Adelisom (Foto: Facebook)
Semir nije mogao podnijeti raskid s Adelisom (Foto: Facebook)

VEZANO: Pokušaj ubistva u Sarajevu: Ljubomorni mladić nožem masakrirao svoju djevojku

– Moja sestra je još u bolnici. Trenutno se nalazi na Odjelu poluintenzivne njege Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Imala je još dvije operacije, i to operaciju kičme i ruke. Lijevu nogu baš i ne osjeća, kao da nema kontrolu nad njom. Osjeća samo stopalo. Doktori kažu da bi trebala biti dobro, tako da svi živimo u nadi da će biti dobro i da će se ubrzo vratiti kući – kazao je Musić te dodao da ne prođe nijedan dan, a da ne posjeti svoju sestru Adelisu, prenosi Avaz.

Prema riječima jednog Semirovog poznanika, Adelisa je raskinula sa Semirom te navodno našla novog momka, što je, najvjerovatnije, kod Hodžića izazvalo bolesnu ljubomoru koja je kulminirala pokušajem ubistva i samoubistva, javio je Dnevni avaz.

Interesantno za vas

Izdvajamo

To je dogovor koji je postignut – Albin Kurti: Na proljeće se očekuje međusobno priznanje Srbije i Kosova

 - Znate da Kosovo ne priznaje Srbiju, Srbija ne priznaje Kosovo, i sada imamo rok da se to međusobno...

Možda vas zanima i ovo