Utorak, 28 rujna, 2021

Adi Bebanić nakon napuštanja “Zadruge”: Kad navikneš na ljubav ne snalaziš se na mjestu bez ljudskosti

Nemojte propustiti

Nakon što su ljekari ustanovili da je zdravstveno stanje Adija Bebanića u potpunosti stabilno, Bebanić je odbio da se vrati u reality.

Mladi bh. novinar i voditelj Adi Bebanić odlučio je prije samo nekoliko dana napustiti posao novinara kako bi se okušao u reality programu Zadruga. Prije odlaska poslao je obećavajuću poruku.

-Znam da nisam normalan, ali život je da se živi, napisao je Bebanić pred ulazak u Zadrugu.

Činilo se da je spreman na novi izazov koji uključuje 24 sata pred kamerama, među cimerima sumnjive reputacije. U noći ulaska hrabro je kazao da želi dokazati da se još uvijek poštuju maniri.

Nakon manje od 12 sati želja za manirima pretvara se u “napad panike”, kako tvrde čelni ljudi produkcije reality programa. Svi prisutni su bili tu i priskočili mu u pomoć. Nakon što su ljekari ustanovili da je zdravstveno stanje Adija Bebanića u potpunosti stabilno, Bebanić je odbio da se vrati u reality.

Zbog toga, kako je najavljeno, vlasnik Pink televizije će tužiti novinara Bebanića i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura.

“Kad navikneš na ljubav, ne snalaziš se na mjestu bez empatije, ljudskosti i manira. Ekipa, hvala svima. Ja sam dobro, puno bolje nego da sam ostao tamo. Sretan sam sa ljudima koje volim, koji su mi bili podrška kroz sve ovo. Vraćam se večeras u moju BiH, pa ćemo pričati. I ne kajem se ni zbog čega, ne postoje loše odluke, svaka će nas naučiti nečemu što nikad nećemo zaboraviti. Hvala mojoj mami, sestri, porodici, prijateljima, kolegama i ljudima koji me vole na svemu. Kad sam ušao tamo, rekao sam idem da pokušam promovirati neke lijepe osobine. Nije išlo. Nemoguće je tamo.”, napisao je Bebanić na društvenoj mreži Instagram.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo