Utorak, 22 lipnja, 2021

Agonija Mirele Omerović se nastavlja: Majka pretučene djevojčice pozvana u policiju zbog prijave oca zlostavljačice

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

Otac zlostavljačice je to uradio nakon što je Mirela po saznaju o postojanju snimka otišla do njihove kuće i tada je brutalno otjerana uz psovke.

Agonija porodice pretučene djevojčice iz Jajca se nastavlja. Naime policija je danas pozvala majku Mirelu Omerović da da izjavu zbog prijave oca zlostavljačice da ju je udarila.

Uplakana majka kazala nam je da je ostala u šoku nakon poziva policije, te da je otac djevočice koja je na snimcima koji su objavljeni u javnosti tukla njenu kćerku, izvadio ozljedni list i da dijete navodno ima modricu.

Otac je to uradio nakon što je Mirela po saznaju o postojanju snimka otišla do njihove kuće i tada je brutalno otjerana uz psovke.

– On je meni psovao balijsku mater, udario me nogom, govorio je “Sad ću voditi dijete u Hitnu, šta si uradila udarila si mi dijete, a nisam, on je mene udario. Bojim se da ne poludim meni se naglo povećao šećer. Majko moja šta sam doživjela. Niko mi nije zaštitio sina kad je pretučen zbog čega je ostao bez bez slezene. Pitam se sada nakon svega je li sigurno da ostanemo u ovom gradu- kroz plač nam je saopćila Omerović.

Na svom Facebook profilu majka je objavila emotivnu poruku:

– Znam da su ljudi ogorčeni zbog ovog što se desilo po drugi put mojoj djeci, sinu i kćerki. Svi su dobro došli bez obzira na vjeru i naciju… Voljela bih da se ovo ne desi nikom više ni najvećem dušmanu i da to bude ako dragi Bog da zadnje ovako nešto… Hvala ljudima širom BiH, našim ljudima koji su se javili iz čitave Evrope pa čak i dalje i što su ponudili ruku prijateljstva, podrške i pomoć.. Hvala vam od srca- napisala je sinoć Omerović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo