Srijeda, 18 svibnja, 2022

Akademik Slavo Kukić otvoreno: Ne daj mi Bože da me predstavlja Čović

Nemojte propustiti

“Promjena Matthewa Palmera je vrlo važna; on se nije proslavio, bio je pristrasan u nekim situacijama! Mislim da ćemo izbore imati po starom zakonu; ne vjerujem da će se postići dogovor! Etnonacionalistima odgovara status quo; kompromis nije moguć”, kazao je Akademik Slavo Kukić gostujući u programu Face televizije.

Ukidanje Domova naroda bi bilo zanimljivo i korisno! Čemu Dom naroda kao posebna institucija, osim da uhljebe ljude koji nisu prošli na izborima? Tehnička pitanja izmjena zakona su jako važna jer onemogućavaju izbornu krađu! U ovom momentu je puno važnija odbrana teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH!

Važno je spriječiti Dodika! U ovom momentu su tehničke reforme maksimum izmjena Izbornog zakona. Ne odlaze ljudi iz BiH zbog Izbornog zakona! Ova zemlja postaje sve manje bošnjačka, hrvatska i srpska, a sve više postaje zemlja staraca! Legitimno predstavljanje je floskula!

Čović i kompanija, kad ne budu na vlasti, završit će tamo gdje završavaju kriminalci! HDZ neće bojkotirati izbore! Čović bi bojkotom izbora sebe eliminirao; učestvovat će u izborima! Pristupanje BiH u EU je interes EU! Ako nas ne prime u EU, ostavlja se prostor za agresivnu politiku Rusije, kako i mogla dobiti izlaz na Jadransko more! Imamo probleme sa pristupanjem u NATO; tu je problem Milorad Dodik”, kazao je akademik Slavo Kukić.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Jelena Karleuša fotografijama sa sunčanja zapalila mreže

Pjevačica je na sebi imala visoke crne sandale koje podsjećaju na čizme, te su u provokativnom fazonu išle sve...

Možda vas zanima i ovo