Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Ako ste krenuli prema moru, izbjegavajte GP Doljani: Zbog gužvi čeka se sat vremena

Nemojte propustiti

Do kraćih zastoja dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije

Pojačana frekvencija vozila prema jugu naše zemlje, karakteriše saobraćajnu situaciju u Bosni i Hercegovini.

Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se do jedan sat.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Uvjeti za vožnju su povoljni, a frekvencija vozila je pojačanog inteziteta.

Do kraćih zastoja dolazi na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Zbog sanacionih radova na mostu u mjestu Dobrinje, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-445 Visoko-Kakanj. Za vrijeme obustave saobraćaj se preusmjerava na autoput A-1.

Zbog sanacije mostova na dionici autoputa A-1 Jošanica-Podlugovi, saobraćaj se od naplatnog mjesta Jošanica prema Podlugovima odvija dvosmjerno- jednom kolovoznom trakom (u dužini od 2,5 km). Također, na autoputu A-1, ali na dionici Visoko-Kakanj zbog demontaže čeonog naplatnog mjesta Kakanj, saobraća se dvosmjerno (na dužini od oko 2,5 km)

Zbog sanacionih radova na dionici magistralnog puta M-5.1 Kaonik-Bilalovac, saobraća se za sve kategorije vozila povremeno tokom dana jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se do jedan sat a na ulazu do 30 minuta.

Na graničnom prijelazu Bosanski Brod na ulazu u našu zemlju čeka se 30 minuta a na graničnom prijelazu Crveni Grm na izlazu iz BiH čeka se 20 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo