Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić stižu u RS

Nemojte propustiti

Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastat će se sa predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boravit će u četvrtak u posjeti entitetu Republika Srpska.

Kako je navjavljeno iz Kabineta predsjednice entiteta Republika Srpska, tom prilikom bit će održana sjednica Vijeća za saradnju RS i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama entiteta i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata RS i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastat će se sa predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, najavljeno je.

U okviru posjete Republici Srpskoj, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banja Luke, koje mu je dodijelila Skupština Grada Banja Luka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oštro pismo Predsjedništvu BiH: “Ruskog ambasadora u Bosni i Hercegovini proglasiti personom non grata”

“Retorika ambasadora je identična retorici Slobodana Miloševića i Franje Tuđmana, koji su se upravo na isti način ‘zalagali za...

Možda vas zanima i ovo