Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Aleksandar Vučić: Sačuvaćemo respiratore za ljude iz Republike Srpske

Nemojte propustiti

Vučić je izjavio da je na teritoriji cijele Srbije proglašeno vanredno stanje zbog virusa korona, a od danas nema škole.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, rekao je da Srbija sada neće da pokazuje evropsku, već srpsku solidarnost, odnosno da će Srbija pomoći Republici Srpskoj kada je u pitanju borba sa virusom korona.

“Naravno da ćemo jedan deo tereta u izvozu robe, a kada dođe do teških slučajeva, morati i mi da preduzmemo. Moraćemo i respiratore da sačuvamo za ljude iz RS”, rekao je Vučić.

On je dodao da to za nas nije laka stvar, ali da ne smemo prema svom narodu da se ponašamo onako kako se drugi prema nama ponašaju.

“Predaja nije opcija, predaja nikada nije bila opcija, i neće biti opcija za Srbiju. Borićemo se i pobedićemo”, zaključio je predsjednik Srbije.

Vučić je izjavio da je na teritoriji cijele države proglašeno vanredno stanje zbog virusa korona, a od danas nema škole.

“Obaveštavam vas da smo doneli odluku o proglašenju vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije. Dakle od ovog sekunda imamo vanredno stanje”, rekao je Vučić tokom obraćanja nakon sastanka Kriznog štaba posvećenom oboljenju od virusa korona i posljedica koje je izazvao po privred

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo