Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Aleksandar Vučić se zahvalio Miloradu Dodiku na isporuci električne energije: Vratit ćemo im kada uključimo 650 megavata tenta B1

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Dodik je rekao da je sa Vučićem dogovoreno da Republika Srpska i Srbija pomognu jedna drugoj kada je riječ o isporuci električne energije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, “Elektroprivredi Republike Srpske” i generalnom direktoru tog preduzeća Luki Petroviću za isporuku električne energije koja nedostaje Srbiji.

Vučić je novinarima u Beogradu rekao da zajedno sa njima Srbija može da balansira.

– Oni nama daju danas, mi ćemo njima da vraćamo kada budemo uključili 650 megavata tenta B1 i tako dalje, tako da smo se snašli i po tom pitanju, rekao je Vučić, javlja Srna.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je ranije da će Republika Srpska očuvati cijene električne energije, da neće biti povećanja cijene, te da Republika Srpska raspolaže viškom od 35 odsto ukupne produkcije električne energije.

Dodik je rekao da je sa Vučićem dogovoreno da Republika Srpska i Srbija pomognu jedna drugoj kada je riječ o isporuci električne energije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo