Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Aleksandar Vulin: Milorad Dodik nema šta da traži sa švercerom cigareta

Autor:BNTV

Nemojte propustiti

Kako podsjeća BN TV, Dodik je nedavno imao sastanak sa kontroverznim biznismenom iz Crne Gore koji je bio u pratnji sa nikšićko-budimskim vladikom Jonikijem, nakon čega su zajedno ručali sa Dodikovim ljudima, direktorima iz Laktaša, a društvo im je pravio i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao da ne zna da li je bilo susreta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa crnogorskim biznismenom Miodragom Dakom Dakićem, navodeći da, ako je do toga došlo, nije trebalo.

Na pitanje kako komentariše nedavni susret Dodika sa crnogorskim biznismenom Dakom Davidovićem, Vulin je odgovorio da je to neki čudan biznismen.

– Ja ne znam da li je on bio ili nije bio. Pričalo se svašta, da je bio kod predsjednika Dodika. Ja sam pročitao negdje demantij predsjednika Dodika. Zaista mislim da predsjednik Dodik nema šta da traži sa Dakom Davidovićem, švercerom cigareta, kazao je Vulin u emisiji Puls BN TV .

On je naglasio da “Daka nije baš neko sa kim treba da se susreće srpski član Predsjedništva”.

– Tako da, ako je bilo tog sastanka, nije trebalo da ga bude, kazao je Vulin.

Na pitanje da li ih povezuje neki posao, Vulin je odgovorio da da ne vjeruje u to.

Milorad Dodik je, kako podsjeća BN TV, nedavno imao sastanak sa kontroverznim biznismenom iz Crne Gore koji je bio u pratnji sa nikšićko-budimskim vladikom Jonikijem, nakon čega su zajedno ručali sa Dodikovim ljudima, direktorima iz Laktaša, a društvo im je pravio i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH.

Inače, ovo nije jedina posjeta Miodraga Dake Davidovića Republici Srpskoj i Banjaluci, gdje ima i neke poslovne aranžmane, piše BN TV.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo