Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Aleksandra Radović u Sarajevu predstavila novi album i uživala u šetnji Baščaršijom

Nemojte propustiti

U pauzi je uživala u šetnji Baščaršijom, gdje su joj na novom albumu čestitale i kolege, među kojima je bio i Alen Hrbinić, sa kojim dijeli iste saradnike.

Aleksandra Radović je prije nekoliko dana obradovala fanove širom regiona novim albumom i pjesmama. Njen novi album “Predvorje života” producirao je odlični Mahir Sarihodžić.

– Kao prvo želim da se zahvalim Aleksandri Radović što mi je ponovo ukazala povjerenje za aranžmane i produkciju cijelog albuma. Bilo je teško nadmašiti prošli album, ali izgleda da smo i ovaj put pobijedili sami sebe – napisao je Mahir Sarihodžić na svom profilu na Facebooku.

Aleksandra već tri dana boravi u Sarajevu, gdje promovira nove pjesme. Popularna srbijanska pjevačica gostovala je na brojnim televizijama i radio stanicama. U pauzi je uživala u šetnji Baščaršijom, gdje su joj na novom albumu čestitale i kolege, među kojima je bio i Alen Hrbinić, sa kojim dijeli iste saradnike. Naime, na Hrbinićevom novom albumu „Furam“, koji će promovirati 26. marta u Aqarius Villsu, dvije pjesme je radio tandem Dino Muharemović-Mahir Sarihodžić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Djevojčica (4) se iskrala iz kuće i otišla se igrati, njeno tijelo u autu pronašla majka…

Kao i svakog dana, pišu Novosti, djevojčica je u to vrijeme odlazila u kuću babe i djede, koja je...

Možda vas zanima i ovo