Utorak, 15 lipnja, 2021

Alesandra Prijović se stidi svojih početaka: Uklonite moje snimke s romskih svadbi

Nemojte propustiti

Radi se o snimcima koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš

Aleksandra Prijović svoju muzičku karijeru započela je prije osam godina u “Zvezdama Granda”. Njoj je ovaj šou poslužio kao odskočna daska, nakon čega je imala nastpe u kafanama, diskotecima i ostalim veseljima diljem regiona.

Međutim Aleskandra je navodno uvidjela da joj imidž svadbarske pjevačice neće mnogo donijeti u karijeri, zbog čega je zatražila od svojih nekadašnjih saradnika da se uklone svi snimci s YouTubea na kojima ona pjeva na privatnim veseljima.

Kako pišu mediji u Srbiji, radi se o snimcima koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je tada pratio na tezgama.

– Aleksandra nije odbijala nijedan posao, prihvatala je pjevati i na romskim svadbama, gdje je zapravo i zarađivala najviše novca. Međutim, kada se počela zabavljati sa sadašnjim mužem Filipom Živojinovićem i postala medijska zvijezda, zasmetala joj je prošlost i sad želi pod svaku cijenu izbrisati je. Ona se sada stidi ranih radova. Od Borka je prije nego što se udala za Živojinovića zahtijevala da ukloni sve snimke na kojima pjeva na privatnim veseljima dok je gosti kite novčanicama. Rekla mu je: “Moraš izbrisati sve snimke, meni to ne odgovara. Ja ću biti Brenina snaha i moram raditi na tom ugledu. Sad sam u važnoj porodici” – rekao je izvor za Kurir.rs.

On je pristao, iako je i sam na gubitku jer je za njega to bila odlična reklama, a mogao je zaraditi od pregleda na YouTubeu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo