Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Alija Budnjo o fotografiji: Nikada nisam rekao da ne poznajem Enru Suljić, ona je doktor moje porodice

Nemojte propustiti

– Doktorica Enra je naš kućni prijetelj i porodični ljekar. Upoznali smo se kada je jeda osoba bliska u porodici teško oboljela. Fotografija je nastala na vjenčanju moje kćerke – kazao je Budnjo

Zajednička fotogradija Alije Budnje, vlasnika kompleksa hotela Ilidža, sa bliskom saradnicom Sebije Izetbegović, Enrom Suljić izazvala je veliki broj reakcija na društvenim mrežama i medijima. Naime, kako su objavili pojedini mediji, u emisiji Face Tv-a Alija Budnjo je kazao kako ne poznaje Enru Suljić, međutim za Oslobođenje je demantovao te navode i kazao kako to nikad nije izgovorio, te da doktoricu Enru Suljić poznaje još od 2007. godine.

– Ne znam ko je mogao da objavi takvo nešto jer ja to nikada nisam izgovorio. Doktorica Enra je naš kućni prijatelj i porodični ljekar. Upoznali smo se kada je jeda osoba bliska u porodici teško oboljela. Fotografija je nastala na vjenčanju moje kćerke. Ona je veliki profesionalac i sigurno jedan od boljih ljekara u našoj državi, istakao je Budnjo.

Između ostalog, pojašnjava da rečenica “ja te ljude ne poznajem” se odnosila na ljude iz Tužilaštva i pravosuđa generalno.

Enra Suljić i Alija Budnjo💦 (svadba kćerke Alije Budnje)…

Imamo pravo da znamo …

Posted by Pravda za Dženana Memića on Friday, 19 February 2021

– Sebiju Izetbegović sam upoznao preko Bakira Izetbegovića. Nikada privatno nisam razgovorao sa Enrom ili Sebijom oko slučaja Dženana Memića. Svašta ljudi nešto povezuju ovo se pretvorilo u trač. Nakon emisije se više nisam nikada čuo sa gospodinom Murizom Memićem. Smatram da se niko ne smije petljati u Tužilaštvo i Sud, pa ne smijem ni ja. Svako čuva svoj posao, kazao je Budnjo, prenosi Oslobođenje.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Seizmologinja objasnila šta se može očekivati nakon zemljotresa u Hercegovini

Govoreći o posljedicama ovakvih zemljotresa, ona kaže kako mogu izazvati štetu na građevinama. Hercegovinu je jutros nešto iza 8.00 sati...

Možda vas zanima i ovo