Nedjelja, 25 srpnja, 2021

TEORIJE ZAVJERE Amerika u strahu: Ostvaruje li se tajno proročanstvo iz Biblije?

Nemojte propustiti

Većem broju Amerikanaca na elektronsku poštu stiglo je pismo tobože od bivšeg kandidata za predsjednika SAD Hermana Cainea u kojem se govori o postojanju tajnog proračanstva iz Bilbije koje najavljuje napad Rusije na SAD.

Ovo je objavila televizija MSNBC i otkrila da autori pisma sugerišu građanima SAD da ostave poslove kojima se bave i da pogledaju „kratki nezavisni dokumentarni film iza zatvorenih vrata. Najbolje potpuno sami”.

Također im je ukazano da predsjednik SAD Barack Obama i vođe američkih crkava od njih skrivaju „biblijsko proročanstvo koje upozorava da će predsjednik Rusije 2017. godine napasti SAD pomoću elektromagnetnih bombi koje će pobiti 80 odsto Amerikanaca”.

Građanima SAD se istim pismom predočava da je jedini način da se spasu od nevolja koje dolaze – da kupe film „Kako preživjeti smak svijeta”. Za samo 49 dolara.

U samom filmu se, pored ostalog, govori: „Ne bih htio da budem otac koji bespomoćno gleda u oči svojoj djeci – samo zato što se nije pripremio. Kliknite „kupujem” i – vidjećemo se sa druge strane”.

Herman Caine je bio kandidat Republikanske partije za predsjednika SAD 2012. godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo