Petak, 5 ožujka, 2021

Amina Smajlović, majka djevojčice Nadin kod Hadžifejzovića: Vjerujem Larsonu! Neću im halaliti! Pokušaj ubistva mog djeteta!

Nemojte propustiti

Krizni štab zabranio proslavu 8. marta u ZDK, pojačan inspekcijski i policijski nadzor

Član Kriznog štaba i direktor Instituta za zdravlje i sigurnost hrane Zenica dr. Senad Huseinagić rekao je da su...

Odluka Kriznih štabova: Ovo su posljednje naredbe i mjere stanovništvu u BiH

Krizni štabovi kantona u Federaciji Bosne i Hercegovine posljednjih dana najavljuju oštrije mjere i naredbe građanima u borbi protiv...

Čović: Imamo tri člana Predsjedništva BiH i to se neće nikada promijeniti

Zašto se ne bi svaki stanovnik ove države mogao kandidovati? Ali je suština da u Predsjedništvu sjedi bošnjački, hrvatski...

I Slovenija donira BiH 4.800 vakcina

U radnoj posjeti Bosni i Hercegovini danas je predsjednik Slovenije Borut Pahor koji se sastao sa članovima Predsjedništva BiH, ...

Amina Smajlović, majka Nadin bila je gost kod Senada Hadžifejzovića na Face televiziji. Prenosimo samo neke od najzanimljivijih izjava:

– Tužila sam Sebiju zbog rečenice: “Nadin niko neće liječiti”, tužiteljica rekla da je to izvučeno iz konteksta! Ovo je pokušaj ubistva! Priložila sam 34 dokaza protiv KSUC-a, glavni dokaz je otpusno pismo! Tužiteljica nam poslala obavještenje da se neće provesti krivično djelo! Ko je ona da vještači, nema medicinsko znanje!

– Tužiteljica koja je vodila slučaj je Sanela Škaljić, usko vezana za porodicu Izetbegović! Ispitat će se zbog čega nije bilo suđenja i pojedinačnih saslušanja! Advokat nam otkazao dva dana prije nego što su nam odbili prijavu! Saznali smo da je od našeg advokata supruga dobila specijalizaciju na KSUS-u u januaru, to je dobio u toku procesa! Ja im ovo neću halaliti!

– Bliski ljudi SDA su nas upozorili da se pazimo! Država će stradati zbog pojedinaca! Prijavila sam slučaj koruptivnom timu u KS! Razgovarala sam s Erduanom Kafedžićem, sve će ispitati! Obratili smo se Federalnom tužilaštvu, ukoliko nas opet odbiju, oni preuzimaju slučaj!

– Vjerujem Larsonovom timu! Više ljekara je trebalo postupiti kao Gavrankapetanović, možda bi bilo drugačije! Na pedijatriji govore da nam ne treba još jedna Nadin! Uradila sam nešto i za drugu djecu, sada se plaše da ne naprave novi slučaj Nadin. Ne borim se samo za svoje dijete! Žao mi je roditelja koji se povlače! Doktori u Tuzli se razlikuju od ovih iz Sarajeva, nisu dali posao za stolicu!

Kompletan razgovor pogledajte u nastavku:

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Potvrđeno: Vučićevim vakcinama ističe rok 29. marta! Evo šta kažu iz Agencije za lijekove

Agencija za kontrolu lijekova i medicinskih sredstava završila je provjeru kvaliteta 5.000 vakcina Covishield/AstraZeneca koje je Srbija donirala Bosni...

Možda vas zanima i ovo