Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Amra Džeko otkrila: Od kad se Una rodila, ne spavam više zajedno s Edinom!

Nemojte propustiti

Porodica Džeko živi u talijanskom naselju Kasal Paločo. Prema Amrinim riječima, u Italiji se osjećaju kao u Bosni.

Amra Džeko, supruga našeg Dijamanta Edina, u intervjuu za italijanske medije otkrila je detalje iz privatnog životu. Istakla je da voli Rim, u koji je preselila nakon šest mjeseci braka s našim asom.

– Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, prije nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće, s obzirom na to koliko je Edin popularan u Rimu – rekla je Amra Džeko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Silajdžić Džeko (@family.dzeko)

Bračni par Džeko živi u naselju Kasal Paločo.

– U Italiji se osjećam(o) kao u Bosni, barem kada je mentalitet ljudi u pitanju – otkrila je supruga kapitena naše reprezentacije, koja je na pitanje kako izgleda jedan prosječan dan u domu porodice Džeko, odgovorila:

– Ujutro vozim Unu i Danija u školu. Sofija ima 16 godina i već je zaposlena. Onda idem na trening i u šetnju sa psima u obližnju šumu. U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme s Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kada nas uhvati nostalgija, onda spremam bosanska jela. Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Tu su nam na raspolaganju i moja majka i punica, a i starija kćerka Sofija puno pomaže, prenosi Avaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Family 🌍💚

Objavu dijeli Amra Silajdžić Džeko (@family.dzeko)

Kad su u pitanju obaveze vezane za djecu, pokušava poštedjeti Edina da bi mogao biti smiren i potpuno fokusiran na svoju karijeru.

– Kako se Una rodila, i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti – otkrila je Amra Džeko za talijanske medije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Silajdžić Džeko (@family.dzeko)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo