Subota, 2 prosinca, 2023

Amra kojoj je četvero djece stradalo u požaru u bolnici saznala da je trudna

Preporučeno

Dok je otac djece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom stanju i potrebna mu je transplantacija kože, majka Amra A. je u svjesnom stanju.

Amra, majka četvero djece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, kako su objavili na svom sajtu saveabdo, je trudna, a operacija oca Abde je odgođena jer nisu nađeni donori kože.

Majka u bolnici “Laza Lazarević” u kojoj se i dalje nalazi saznala je da je trudna.

Upravo se čita:  Detalji tragedije koja je potresla BiH: Poznat identitet poginulog vozača kamiona, inspekcija na terenu

– Pregledom je utvrđeno da je trudna, dok je Abdo sada u komi i pati od opekotina na 35 posto tijela, a šanse da preživi su male jer se koža mora ukloniti kako ne bi došlo do komplikacija, ali može ukloniti tek nakon što se njegovo mjesto pokrije alternativnom kožom – navodi se na sajtu.

Upravo se čita:  Radnik poginuo prilikom dizanja tereta na osmi sprat, uhapšen poslodavac

Dok je otac djece koja su nastradala u požaru u Novom Pazaru u teškom stanju i potrebna mu je transplantacija kože, majka Amra A. je u svjesnom stanju.

Ona je također prevezena u Beograd, a kako Telegraf.rs saznaje od porodice, ljekari kažu da je u stabilnom stanju i smirena. Poslije saznanja da su joj djeca poginula nije sklona iracionalnim postupcima, ali ne razgovara ni sa kim.

Upravo se čita:  Tragedija u Njemačkoj: Poznati identitet ranika iz BiH koji je preminuo na radnom mjestu

Podsjetimo, ona je zadobila opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro djece. Njemu se ljekari bore za život, a potrebna mu je transplantacija kože.

Njihovo četvero djece uzrasta od šest mjeseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli. Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

BH Meteo: Noćas će temperature pasti za oko 20 stepeni u odnosu na trenutne!

Večeras i u noći na nedjelju (03.12.) očekuje nas nagli pad temperature! Temperatura će u većini mjesta pasti na...

Možda vas zanima i ovo