Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Amra Silajdžić-Džeko danas slavi rođendan

Nemojte propustiti

Amra Silajdžić-Džeko proslavit će rođendan uz porodicu, a prema fotografiji koju je objavila na Instagramu, uživat će u čarima Venecije.

Na današnji dan 1984. godine u Sarajevu je rođena bh. manekenka Amra Silajdžić-Džeko. Osim modelingom, Amra se bavila i glumom, a ostvarila je manje uloge u nekoliko američkih filmova i TV serija. Jedna od njih je i uloga u popularnoj kriminalističkoj seriji CSI.

Godinama je uspješno trenirala takvondo i bila juniorska prvakinja. Osim toga, pet godina je trenirala karate, dvije godine gimnastiku, a tri godine se bavila atletikom i bila prvakinja BiH u skoku uvis.

Foto: Instagram

Vezu s nogometnim reprezentativcem Bosne i Hercegovine Edinom Džekom započela je 2012. i odmah su proglašeni najljepšim i najpopularnijim parom u BiH. U februaru 2016. dobili su kćeru Unu, a Amra je nekoliko mjeseci poslije svom prezimenu dodala i Edinovo i tako prekinula nagađanja o tome jesu li se vjenčali ili ne. U septembru 2017. u Rimu se rodio njihov sin Dani.

Edin i Amrina kćerka iz prvog braka odlično se slažu, a svi zajedno često borave u Dubrovniku, gdje je Edin kupio kuću.

Amra Silajdžić-Džeko proslavit će rođendan uz porodicu, a prema fotografiji koju je objavila na Instagramu, uživat će u čarima Venecije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo