Nedjelja, 7 ožujka, 2021

Ana Marija Jurišić: 20-godišnjakinja iz Kiseljaka, doslovno proživljava američki san

Nemojte propustiti

Strava u BiH: Muškarac pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, policija ga ekspresno uhapsila

ŽEPČE - Nad uhapšenim muškarcem se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK...

U zadnjih pet mjeseci zvanično nije potvrđen nijedan slučaj sezonske gripe u BiH

U Bosni i Hercegovini u proteklih pet mjeseci zvanično nije potvrđen nijedan slučaj sezonske gripe od čijih posljedica su...

Christiane Amanpour, novinarka CNN-a za Face TV: Nema budućnosti ako je Bosna i Hercegovina podijeljena u entitete, RS mora odgovarati

Christiane Amanpour, novinarka CNN-a, gostovala je sinoć na televiziji FACE te je istakla da su BiH i Balkan bliski...

Policija intezivno traga za Renatom Marjanovićem, sinoć je ispalio rafal na kafić

Renato Marjanović i odranije je poznat po nasilničkom ponašanju, a u žižu javosti dospio je u martu 2019. godine...

Ana Marija Jurišić, lijepa 20-godišnjakinja iz Kiseljaka, doslovno proživljava američki san. Nakon što je potpisala ugovor s modnom agencijom “Click” živjet će, raditi i nastaviti školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

ana_marija_jurisic

Kao članica organizacije Miss International, uključila se u niz humanitarnih akcija kojima je cilj prikupiti pomoć za žrtve i područja pogođena cunamijem i zemljotresom u Japanu. Dobila je i status ambasador Japana za ljepotu i prijateljstvo. U ovim obavezama uživa, baš kao i vremenu koje provodi na relaciji New York- Miami-Los Angeles.
„Trenutno sam u Santa Monici, vrlo blizu Los Angelesu, Hollywoodu, Beverly Hillsu… Vrijeme provodim učestvujući na različitim događajima u vezi s Japanom u okolici Los Angelesa i odlazeći na kastinge s različitim agencijama, koje mi dogovaraju moji menadžeri Kenny i Kutlu. Tu sam isključivo zbog posla. Vježbam dva puta dnevno da bih održala formu i strogo pazim na ishranu. Nisam sklona alkoholu niti noćnom životu, više sam dnevni tip koji voli otići na plažu ili prirodu i tamo se odmarati kada imam slobodnog vremena“, kazala je Ana Marija.
Smještena je u stanu za modele, s još dvije djevojke koje se bave modelingom. „Pomaže mi moja skautica i menadžerica gospođa Kutlu, koja mi je poput tetke. Dane uglavnom provodim posjećujući japanske festivale, poput Ljetnog festivala u Torrancu, japanskog Dana mrtvih u njihovom hramu u Santa Monici i Origami festivala u japanskom vrtu Long Beach“, priča ova uspješna bh. manekenka.
Ana Marija je također dobila ponudu za ulogu u jednoj ljubavnoj komediji koja će se snimati u Sydneju, a djelom u Los Angelesu. Pored toga bila je predstavnica naše zemlje na takmičenjima Miss United nations i Miss International.
Ana Marija Jurišić manekenstvom se bavi od svoje 16 godine. Radila je revije u sklopu Fashion weeka Sarajevo i i Fashion weeka Mostar. Također je sudjelovala na izboru za Miss Federacije i ušla u finalni izbor sa ostalih 11 finalistkinja.
Temeljno iskustvo u vezi modelinga stekla je na pripremama u Bodrumu u Turskoj. Nosila je pored ostalog revije Istoka Bratića i Vere Radanović.

Izvor: Azra

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Strava u BiH: Muškarac pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, policija ga ekspresno uhapsila

ŽEPČE - Nad uhapšenim muškarcem se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK...

Možda vas zanima i ovo