Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Ana Marija Jurišić: 20-godišnjakinja iz Kiseljaka, doslovno proživljava američki san

Nemojte propustiti

Ana Marija Jurišić, lijepa 20-godišnjakinja iz Kiseljaka, doslovno proživljava američki san. Nakon što je potpisala ugovor s modnom agencijom “Click” živjet će, raditi i nastaviti školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

ana_marija_jurisic

Kao članica organizacije Miss International, uključila se u niz humanitarnih akcija kojima je cilj prikupiti pomoć za žrtve i područja pogođena cunamijem i zemljotresom u Japanu. Dobila je i status ambasador Japana za ljepotu i prijateljstvo. U ovim obavezama uživa, baš kao i vremenu koje provodi na relaciji New York- Miami-Los Angeles.
„Trenutno sam u Santa Monici, vrlo blizu Los Angelesu, Hollywoodu, Beverly Hillsu… Vrijeme provodim učestvujući na različitim događajima u vezi s Japanom u okolici Los Angelesa i odlazeći na kastinge s različitim agencijama, koje mi dogovaraju moji menadžeri Kenny i Kutlu. Tu sam isključivo zbog posla. Vježbam dva puta dnevno da bih održala formu i strogo pazim na ishranu. Nisam sklona alkoholu niti noćnom životu, više sam dnevni tip koji voli otići na plažu ili prirodu i tamo se odmarati kada imam slobodnog vremena“, kazala je Ana Marija.
Smještena je u stanu za modele, s još dvije djevojke koje se bave modelingom. „Pomaže mi moja skautica i menadžerica gospođa Kutlu, koja mi je poput tetke. Dane uglavnom provodim posjećujući japanske festivale, poput Ljetnog festivala u Torrancu, japanskog Dana mrtvih u njihovom hramu u Santa Monici i Origami festivala u japanskom vrtu Long Beach“, priča ova uspješna bh. manekenka.
Ana Marija je također dobila ponudu za ulogu u jednoj ljubavnoj komediji koja će se snimati u Sydneju, a djelom u Los Angelesu. Pored toga bila je predstavnica naše zemlje na takmičenjima Miss United nations i Miss International.
Ana Marija Jurišić manekenstvom se bavi od svoje 16 godine. Radila je revije u sklopu Fashion weeka Sarajevo i i Fashion weeka Mostar. Također je sudjelovala na izboru za Miss Federacije i ušla u finalni izbor sa ostalih 11 finalistkinja.
Temeljno iskustvo u vezi modelinga stekla je na pripremama u Bodrumu u Turskoj. Nosila je pored ostalog revije Istoka Bratića i Vere Radanović.

Izvor: Azra

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Samantha Power doputovala u Bosnu i Hercegovinu

Da je doputovala u BiH, sama je potvrdila Power na svom Twitteru. Samantha Power, administratorica Američke agencije za međunarodni razvoj,...

Možda vas zanima i ovo