Utorak, 5 prosinca, 2023

Apel za pomoć: Pomozimo Jasmini Hukić-Azinović da ozdravi

Preporučeno

Jasmina Hukić-Azinović je oboljela od akutne monoblasne M5 leukemije. S obzirom na agresivan oblik bolesti sekundarne akutne leukemije nakon prethodno citotoksične terapije indicirano je što prije liječenje u inostranstvu kako bi se uradila alogenična transplantacija hematopoetskih matičnih stanica/ koštane srži koja se kod nas ne može uraditi.

jasmina-hukicSkupili smo određenu sumu novca za liječenje, ali zasad to nije dovoljno, pa Vas molim da objavite apel kako bi Jasmini dali šansu za liječenje.

Upravo se čita:  Federalna inspekcija zabranila uvoz napitka Prime Ice Pop Hydration

Transplantacija bi se trebala uraditi u KBC Zagreb, gdje su već uplaćena sredstva za pretragu kompatibilnog nesrodnog donora (20 000 EUR-a). Jasmina Hukić-Azinović se trenutno nalazi u KC Sarajevo (Odjel za hematologiju), gdje je u toku peti ciklus terapije koja je svakim danom sve više iscrpljuje, hitno su potrebna sredstva kako bi se navedena premjestila u KBC Zagreb.

Upravo se čita:  Najavljen obilan snijeg i obilna kiša: Pred nama su turbulentne vremenske (ne)prilike

Muž Jasmine Hukić-Azinović je bivši borac Armije BiH, kad je trebalo borio se za naše i za svoj život, za našu državu, a sada se bori da podari život ženi koju voli!
Za sve ostale informacije možete se obratiti na mail pomozimojasmini@gmail.com (Samra- rodica oboljele) ili na broj +387 (61) 200 834 (Dragan Azinović- muž oboljele).
(Bh-index)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U Briselu održan 2. politički forum na visokoj razini između EU i Bosne i Hercegovine

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto zajedno s domaćinom, europskim povjerenikom za susjedstvo i proširenje Olivérom Várhelyiem, supredsjedavala je...

Možda vas zanima i ovo