Petak, 25 lipnja, 2021

Apsurdna situacija: Ne zna se ko je otac pa obojica plaćaju alimentaciju

Nemojte propustiti

Iako vam se sigurno čini kao da su nastradali, blizanci su zapravo iskorištavali svoju sličnost već prije na suđenjima i zato im sad sudstvo nije izašlo u susret.

Vjerojatno ćete misliti da je ovo prvi april, ali nije. U Brazilu je sudac Felipe Peruca odlučio da će obojica plaćati alimentaciju jer je genetsko testiranje napravilo problem.

Minimalna plaća u Brazilu je 230 eura, a oni moraju svaki platiti po 70 eura. Stvar je u tome da je jedan išao na testiranje, bio kompatibilan i nije htio priznati dijete, a drugi je isto ispao kompatibilan jer imaju isti genetski kod.

Tako sudac ne može zasigurno znati tko je otac, a tko je lažljivac. Iako vam se sigurno čini kao da su nastradali, blizanci su zapravo iskorištavali svoju sličnost već prije na suđenjima i zato im sad sudstvo nije izašlo u susret.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo