Nedjelja, 27 studenoga, 2022

Argentinka se udala za ubicu svoje sestre

Nemojte propustiti

U Argentini je na Dan zaljubljenih, održano vjenčanje kojem niko nije želio da prisustvuje – jedna Argentinka udala se za čovjeka osuđenog za ubistvo njene sestre bliznakinje, objavili su svjetski mediji.

Edith-Casas-Mediji su u decembru pisali o njihovoj vjeridbi, ali sada su očito odlučili da odu do kraja u svojoj namjeri i da stanu na ludi kamen.

Vjenčanju su se, pored porodice, suprotstavile i komšije. Velika grupa ljudi okupila se ispred opštine gdje je vjenčanje održano, bacajući na zgradu kamenice i jaja.

Nevjesta, Edit Kasas, izjavila je da njen mladoženja Viktor Čingolani, nije kriv za ubistvo njene sestre bliznakinje Johane, prije dvije godine.

On sam tvrdi da će, poslije uložene žalbe, biti utvrđeno da je nevin.

Odmah poslije vjenčanja, Viktor je, s lisicama na rukama, odveden nazad u zatvor, a Edit je satima čekala da se masa raziđe, kako bi bezbjedno mogla da ode kući.

Nevjestina majka izjavila je da je njena kćerka luda i pokušala da spriječi vjenčanje, ali je sudija zaključio da je Edit, ipak, sposobna da sama donosi odluke.

(Avaz)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zoran Milanović u Čitluku odlikuje jedinicu HVO-a

Nakon polaganja vijenaca uslijedit će mimohod sudionika do hotela Brotnjo Povodom 29. godišnjice osnivanja jedinice za posebne namjene ‘‘Gavran 2‘‘...

Možda vas zanima i ovo