Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Argentinka se udala za ubicu svoje sestre

Preporučeno

U Argentini je na Dan zaljubljenih, održano vjenčanje kojem niko nije želio da prisustvuje – jedna Argentinka udala se za čovjeka osuđenog za ubistvo njene sestre bliznakinje, objavili su svjetski mediji.

Edith-Casas-Mediji su u decembru pisali o njihovoj vjeridbi, ali sada su očito odlučili da odu do kraja u svojoj namjeri i da stanu na ludi kamen.

Upravo se čita:  Srbin mesaru pretvorio u mljekaru: “Kajmakom ubio 5 osoba, a 6 će imati doživotne posljedice uključujući bebu”

Vjenčanju su se, pored porodice, suprotstavile i komšije. Velika grupa ljudi okupila se ispred opštine gdje je vjenčanje održano, bacajući na zgradu kamenice i jaja.

Nevjesta, Edit Kasas, izjavila je da njen mladoženja Viktor Čingolani, nije kriv za ubistvo njene sestre bliznakinje Johane, prije dvije godine.

On sam tvrdi da će, poslije uložene žalbe, biti utvrđeno da je nevin.

Upravo se čita:  Zemlja EU oduzimat će sve automobile s ovim registarskim pločicama

Odmah poslije vjenčanja, Viktor je, s lisicama na rukama, odveden nazad u zatvor, a Edit je satima čekala da se masa raziđe, kako bi bezbjedno mogla da ode kući.

Nevjestina majka izjavila je da je njena kćerka luda i pokušala da spriječi vjenčanje, ali je sudija zaključio da je Edit, ipak, sposobna da sama donosi odluke.

Upravo se čita:  Bosanka pretukla prolaznika, tvrdi da je vrijeđao zbog njenog porijekla

(Avaz)

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas