Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Arijana Memić: Dženan mi je rekao za poruku koja je glasila “Ovo će ti biti najkraća veza”

Nemojte propustiti

Na konstataciju da je Muriz Memić rekao na Face TV da zna ko je ubica, Arijana je kazala da je i njoj to otac rekao.

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana Memića, tokom gostovanja na Face TV, odgovarajući na pitanje Senada Hadžifejzovića ko je sistem, ko su moćnici, grupa, opasni tipovi, ko istragu zataškava, kazala je da je jasno da to neko diriguje iz vrha države.

A znate li vi ko je to, upitao je Hadžifejzović, na šta je Arijana odgovorila: “Ne znam, saznat će se ako Bog da uskoro.”

Na konstataciju da je Muriz Memić rekao na Face TV da zna ko je ubica, Arijana je kazala da je i njoj to otac rekao.

Ona je ponovila da postoje dokazi da je Alisa Mutap saučesnik ubistva Dženana Memića te da to tvrdi pet godina.

“Brat mi je rekao, mislim da je to bio decembar 2016. godine. Oni su se tada poznavali nekih 15-ak dana. Da je ušao u emotivnu vezu s tom djevojkom. Nisam imala neko mišljenje o njoj, tek su se upoznavali. Da bi nakon toga rekao da je dobio neku poruku preko Alise, da mu je Alisa rekla za tu poruku koja je glasila: ‘Ovo će ti biti najkraća veza, likvidirat ćemo ti momka’. I to se nigdje ne spominje niti je Kantonalno tužilaštvo provjerilo te navode”, rekla je Arijana Memić.

Podsjećamo da je danas održano ročište za određivanje mjere pritvora Alisi Mutap Ramić, bivšoj djevojci ubijenog Dženana Memića koja je bila s njim kobne noći 8. februara 2016. kada je smrtno povrijeđen.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta li Vučić smjera? Srbija pozvala mladiće i djevojke da služe vojni rok, plata – 650 maraka

Poslije odsluženog vojnog roka, mladićima i djevojkama pruža se i mogućnost da odmah postanu profesionalni pripadnici Vojske Srbije. Ministarstvo odbrane...

Možda vas zanima i ovo