Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Arijana Memić odgovorila Sebiji Izetbegović: “Pravi ljekari ne respektiraju nego saosjećaju bol i ne prijete tužbama”

Nemojte propustiti

Nakon što su se jutros oglasile Sebija Izetbegović i Enra Suljić i zaprijetile tužbom na petu godišnjicu ubistva Dženana Memića, njegovom ocu Murizu Memiću, oglasila se njegova sestra Arijana Memić. Njen odgovor prenosimo u cjelosti.

– Na današnji dan mi je umro brat. Umro, na današnji dan, prije pet godina. Ponedjeljak je bio, baš kao što je danas.

Oni koji su se, stupanjem u liječničku profesiju, zakleli da će svoj život staviti u službu humanosti, na petogodišnjicu Dženanove smrti njegovom ocu Murizu Memiću prijete tužbom! Istovremeno navode da duboko respektiraju bol izgubljenog djeteta!

Pravi ljekari ne respektiraju nego saosjećaju bol i ne prijete tužbama. Oni koji su medicinska znanja koristili suprotno humanosti moraju odgovarati!

I na kraju da se zna, Muriz nije izgubio dijete, nego su mu dijete ubile kabadahije koje je Alisa Mutap vidjela ali se toga ne smije sjetiti zato što su joj ljekari dali lažnu amneziju! Pravda za Dženana! Pravda za Davida – napisala je na kraju Arijana Memić.

Na današnji dan mi je umro brat.
Umro, na današnji dan, prije pet godina❗
Ponedjeljak je bio, baš kao što je danas.

ONI…

Posted by Arijana Memić on Monday, 15 February 2021

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ombudsmani tvrde da se bh. građani “izrazito malo žale na visoke cijene”!?

Iz ove Institucije ombudsmana za zaštitu potrošača apeliraju na potrošače da vode računa o različitim cijenama istih ili sličnih...

Možda vas zanima i ovo