Petak, 15 listopada, 2021

Armin Dedić odgovorio Mariji Šerifović i rasplakao mnoge

Nemojte propustiti

Nakon finala emisije Zvezde Granda mnogi su osjećali razočarenje što pobjednik nije bio Armin Dedić, te su ubrzo počele špekulacije o tome kako je finale namješteno. O ovome se oglasila i Marija Šerifović, te dodala da nema mjesta za brigu jer Armina ”čuva neko mnogo jak.”

No, Armin nije ostao dužan Mariji pa je uslijedio i njegov odgovor na koji su mnogi pustili i suzu. O čemu se radi prenosimo u cjelosti:

– Društvo, hvala vam svima za ogromnu podršku i 60.000 glasova. Utiske još; skupljam…

Želim da čestitam mojim drugovima i kolegama koji su ušli u finale, i naravno pobjednicima Aleksi Perović i Riste Risteski. A sad i tebi nešto da kažem Marija Šerifović … Bila si tu, uz mene, držala me, gurala, pazila…

Postala si dio mog života i dobila posebno mjesto u srcu! Poslušao sam svaki tvoj savjet i dao sve od sebe da te ne razočaram. Uradili smo sve što smo mogli. Sad kad je prošlo sve idemo dalje. Ja sam u svom nekom svijetu pobjednik jer sam stekao prijatelja kao što si ti! Kad završavamo to usvajanje?

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo