Petak, 22 listopada, 2021

ASA ulazi u novi biznis

Nemojte propustiti

ASA grupacija ulazi u novi segment poslovanja tako što će dosadašnja djelatnost biti proširena i na prehrambenu industriju.
asagrupalgoo
Novoosnovana firma „Moja Hrana“ d.o.o. Sarajevo će se baviti poizvodnjom i plasmanom pekarskih proizvoda. Trenutno je u toku izgradnja proizvodno-poslovnog objekta u naselju Rajlovac u Sarajevu.

Završetak radova se očekuje u prvoj polovini ove godine. Moderni objekt će se prostirati na površini od 2.593 m2 i zadovoljavat će najviše standarde kvalitete prehrambene industrije.

ASA grupacija se za sedamnaest godina svog poslovanja profilirala kao lider u prodaji novih automobila, nakon čega je poslovanje prošireno i na finansijski sektor.

Pored banke, leasinga i osiguranja, Grupacija se bavi i pružanjem poslovnih usluga. Dosad je u Bosnu i Hercegovinu investirala više od  200 miliona KM i nastavlja dalje s novim projektima, saopćeno je iz te grupacije.

(Fena/Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo