Subota, 16 listopada, 2021

“Aura” proglasila najbolje u 2013 godini: Prestižno priznanje za profesora Sulejmana Alijagića

Nemojte propustiti

aura

Proglašenjem najboljih fitoterapeuta, biljnih preparata, pčelara, bioenergičara, kristaloterapeuta, duhovnih iscjelitelja, vidovnjaka, astrologa i parapsihologa, danas su u Crvenom salonu hotela “Radon plaza” uručene zlatne, srebrne i bronzane plakete za pedesetak “Aurinih” laureata kao i specijalne nagrade “Sadik Sadiković”, “Humano srce” i “Alternativac 2013”.

Čitatelji i poseban žiri magazina “Aura” tokom skoro tromjesečne akcije birali su najuspješnije u kategorijama: fitoterapija, biljni preparati, bioenergija, informoterapija, pčelari, parapsiholozi, astrolozi, vidovnjaci, duhovni iscjelitelji, reikisti, kristaloterapeuti, zatim prestižne nagrade ALTERNATIVAC 2013, NAGRADA SADIK SADIKOVIĆ, PLAKETE HUMANO SRCE I SPECIJALNE AURINE PLAKETE ZA DOSTIGNUĆA U POJEDINIM ALTERNATIVNIM OBLASTIMA.

Najuspješniji pčelari su Sulejman Alijagić, Rajko Radivojac i pčelarka Hatka Šehić. U kategoriji fitoterapeuta priznanja su uručena: Senki Mušanović, Mirsadu Krnjiću, prof. Sulejmanu Alijagiću iz Velike Kladuše, kojem je uručena i nagrada “Sadik Sadiković” oblasti fitoterapije i razvoja fitoprograma u kombinaciji sa medom.

Specijalna Aurina plaketa za uspjehe u parapsihologiji pripala je Kadi Radetinac; zlato u kategoriji astrologije pripalo je Džemili Kulović, a u kategoriji vidovnjaštva zlatom su se okitili: vidoviti Dali, vidovita Lea i Kada Radetinac.
Najboljim bioenergičarima proglašeni su Ahmed Srabović i Ramiz Imamović. Ahmed Srabović je ponio titulu najboljeg i u oblasti informoterapije,

Ovo je jedanaesta godina kako magazin “Aura” organizira izbor najuspješnijih alternativaca u BiH. Prema riječima Ekrema Milića, urednika magazina, “Aura” je jedan od najtiražnijih magazina u BiH i lider na balkanskim prostorima u oblasti alternativne medicine. I u današnjim turbulentnim vremenima sačuvala je tradiciju i ostala vjerna svojim ciljevima u borbi za afirmaciju alternativne bh. scene u oblasti zdravlja, kulture življenja i humanosti.

Detaljan prijenos s današnje Aurine manifestacije možete pratiti večeras u 19 časova u okviru Hayatovog dnevnika, te u dnevniku televizije Alfa koji se emitira u 18:30. Opširnu reportažu moći ćete pogledati i u okviru Jutarnjeg programa televizije Alfa 21. marta kao i u narednom broju magazina Aura (broj 246) koji na kioske stiže 31. marta.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sramotan snimak: Žena histerično šamarala dijete u kolicima

SRBIJA - Na videu koji je zgrozio i šokirao sve one koji su imali prilike da ga vide, vidi...

Možda vas zanima i ovo