Petak, 21 siječnja, 2022

Australija: Skrivao novac u pećnici pa mu ga žena zapalila kuhajući ručak!

Nemojte propustiti

Jedan je muškarac svoj novac skrio ondje gdje bi rijetkima palo na pamet – u pećnicu. Šteta što se njegova supruga, koja inače ne kuha, sjetila baš toga dana pripremiti ukusnu piletinu.

Foto: IlustracijaMuškarac iz Australije je sigurno mislio kako je pronašao savršeno mjesto za skrivanje svog novca, ali je taj isti novac završio onako kako je završila piletina koja mu je toga dana bila servirana na stolu – pečen.

To bi možda i bilo smiješno da nesretni muškarac nije prodao svoj automobil kako bi otplatio kredit i skinuo hipoteku sa svoje imovine. Plan bi mu možda i uspio da njegova supruga toga dana nije odlučila pripremiti pečenu piletinu za svoju porodicu, prenosi Dnevnik.hr.

‘Ona nikad ne koristi tu pećnicu, a to je bilo sve što sam imao. Taj novac je trebao biti za hipoteku’, rekao je shrvani muškarac. On je, nakon nesreće, pokušao položiti novac u lokalnu banku, ali su mu odbili omogućiti transakciju, piše NBC.

Australska banka rezervi ima politiku prema kojoj korisnici koju su oštećeni moraju odnijeti svoj račun u lokalnu banku, a one su njegov zahtjev već odbile. ‘Ako imate nekoliko dijelova oštećene novčanice, centralna banka će vam isplatiti određenu vrijednost s obzirom na dijelove koje imate, a kombinirana vrijednost bi trebala biti nominalna vrijednost originalne novčanice’, objasnio je policajac.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo