Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Austrijanka se šokirala kada je otvorila kofer nakon povrtaka s odmora u Hrvatskoj: U njemu je našla čak 18 škorpiona

Nemojte propustiti

Bilo je to prošlu subotu u Natternbachu, oko sat vremena od Linza u Gornjoj Austriji, gdje je odmah kontaktirala nadležnu službu za nadzor životinja.

Žena iz Natternbacha u blizini Linza u Gornjoj Austriji odmah je nazvala lokalnu nadležnu službu za životinje, čiji joj je djelatnik rekao da će škorpione vratiti u njihovo autohtono mjesto

Povratak s odmora u Hrvatskoj jednoj će Austrijanki zasigurno ostati u pamćenju. Kako prenose lokalni mediji, žena je nakon što se doma raspakirala u koferu pronašla 18 škorpiona.

Bilo je to prošlu subotu u Natternbachu, oko sat vremena od Linza u Gornjoj Austriji, gdje je odmah kontaktirala nadležnu službu za nadzor životinja.

– Škorpioni bi se u Austriji vjerojatno dobro razmnožili, ali ne pripadaju ovdje – rekao joj je djelatnik. Ove male životinjice vratit će u rodnu Hrvatsku, iz koje nije prvi put da su škorpioni proputovali kilometre.

Kako prenosi Mirror, jedna žena iz Linza krajem lipnja je također pronašla jednog u svom stanu, također nakon povratka iz Hrvatske. Međutim, ona ga je spazila tek nakon tri tjedna.

Ovo je kako dodaju već treći put u manje od godinu dana da je netko donio škorpione s jadranske obale u Gornju Austriju, pa ispada da malim stvorenjima definitivno nije loše kad ‘ilegalno prijeđu’ granicu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo