Petak, 22 listopada, 2021

Austrijski ambasador Kock u posjeti Visokom

Nemojte propustiti

Predstavnici Općine Visoko i Evropskog pokreta u BiH, u skladu s nedavno potpisanim dokumentom o “Evropskom partnerstvu“ primit će danas u Visokom ambasadora Austrije u BiH Donatusa Kocka.
kock
Razgovor o mogućnostima razvoja i jačanja poslovne saradnje između austrijskih lokalnih zajednica i općine Visoko vodit će načelnica Općine Visoko Amra Babić i ambasador Kock, a prisustvovat će i predsjednik EP-a Predrag Praštalo te koordinator za pitanja mladih u Federaciji BiH Haris Plakalo.

U okviru posjete predviđen je i obilazak gradskih kulturno-istorijskih objekata grada, dok će se radnim ručkom u organizaciji domaćina rezimirati dogovoreno.

Također, delegacije će obići prostorije Radio Q, gdje će Predrag Praštalo uime organizacije potpisati dokument o „Evropskom partnerstvu“ saReufom Herićem , koji zastupa „Asocijaciju privatnih Radio i TV stanica BiH”.

Ambasador Kock i predstavnici EP-a će tom prilikom razgovarati s vlasnikom i direktorom Q Nacionalne mreže radiostanica BiH Reufom Herićem o tekućim pitanjima, a planiran je i zajednički nastup uživo u programu Radio Q, saopćeno je iz Evropskog pokreta u BiH.

(Fena/Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo