Četvrtak, 28 listopada, 2021

Automobil i ženu ‘progutala’ ogromna rupa: “Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se” (Video)

Nemojte propustiti

– Samo sam dozivala Isusa i samo sam to mogla izgovoriti ‘Isuse, Isuse, Isuse’. Znam da sam dobro zahvaljujući tome, rekla je Pamela Knox (60) koju je doslovno progutala rupa od najmanje šest metara na cesti u Toledu u srijedu.

autoprogutalarupaNisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe, kaže vidno potresena Amanda

– Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se – dodala je šokirana vozačica za Toledo Blade. Nakon što se auto konačno zaustavio, voda iz cijevi počela je puniti stražnje sjedalo.

– Nisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe – rekla je. Uspjela je doći do mobitela i nazvati supruga.

Knox je izašla pomoću ljestvi koje su donijeli vatrogasci. Policija je izvijestila kako žrtva nije životno ugrožena, ali je potresena. Za svaki slučaj prevezli su je u bolnicu, piše KLTV.

– Knox je vidjela da vozilo ispred nje počinje propadati, ali nastavila je voziti. Nije mogla izbjeći – stoji u policijskom izvješću.

Sumnja se kako je do nesreće došlo zbog puknuća glavne vodovodne cijevi ispod ceste.

– Mnogo je kišilo zadnje vrijeme i nešto je sigurno poplavilo ispod ceste – rekao je policijski narednik Joe Heffernan dok je dizalica izvlačila auto iz rupe.

– Moglo se svakome dogoditi. Samo se nadam da je gospođa dobro – rekla je mještanka Veronica Coleman.

(Agencije)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo