Petak, 30 srpnja, 2021

Autoputem vozio 231,2 km/h, stigao ga “presretač”: Oduzeta mu vozačaka na 9 mjeseci, mora platiti 2.000 KM kazne

Nemojte propustiti

SRBIJA – Prekršajni sud je učinioca prekršaja osudio na kaznu rada u javnom interesu od 240 časova, novčanu kaznu od 120.000 dinara (oko 2 hiljade KM), 15 kaznenih poena i devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom

Saobraćajni policajci su na autoputu Beograd – Šid kod Zemuna “presretačem” zaustavili vozača koji je vozio brzinom 231,2 kilometra na čas.

Policijski službenici podnijeli su prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv tridesetjednogodišnjeg vozača koji je na autoputu, gdje je brzina kretanja ograničena na 120 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 231,2 kilometra na čas.

Prekršajni sud je učinioca prekršaja osudio na kaznu rada u javnom interesu od 240 časova, novčanu kaznu od 120.000 dinara (oko 2 hiljade KM), 15 kaznenih poena i devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom, saopštio je MUP.

Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo