Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Ava Karabatić želi postati predsjednica Hrvatske: Na svoj način najavila kandidaturu

Nemojte propustiti

Ava Karabatić, hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, objavila je na svom instagram profilu da želi postati predsjednica Hrvatske.

Poslije pjevača Miroslava Škore još jedno estradno ime razmišlja o kandidaturi na predstojećim predsjedničkim izborima. Ava je mogućnost kandidature najavila putem društvenih mreža.

“Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na nstagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”, napisala je Karabatić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Obolio od tri različite bolesti nakon jednog ujeda krpelja

Testovi su pokazali da boluje od anemije, trombocitopenije, a ljekari su ustanovili i akutno otkazivanje bubrega i potencijalno oštećenje...

Možda vas zanima i ovo