Četvrtak, 25 travnja, 2024

Avantura i zanimljive priče iz autobusa u Hrvatskoj: Kako su snijegom zarobljeni putnici proveli noć

Preporučeno

Sa jutrom nakon neprospavane noći stižu i dalje loše vijesti za brojne putnike kojima povratak kući i dalje otežava vjetar i snijeg.

Na odmorištu Janjče noć je provela je i manja skupina navijača Hajduka koja je zapela na povratku iz Zagreba s utakmice Dinama i Hajduka kao i interventni policajci koji brinu da sve prođe u najboljem redu.

Upravo se čita:  Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH: Najstarija Derviša (87), a najmlađi petogodišnji Ensar

Stotine putnika koji su se sinoć zatekli na autoputu A1, ali i drugim cestama i dalje su “zarobljeni” na odmorištima ili uz cestu zbog snijega i jakog vjetra.

Putnici su spavali uglavnom u autobusima i vozilima, ali dobro su došle i stolice u kafićima. Dio putnika je ležao i po podu i pokušavali se ugrijati i barem na kratko odrijemati.

Upravo se čita:  Influenserica koja je divljala autom kroz Sarajevo jedna od uhapšenih u jučerašnjoj akciji

Putnici poručuju da hrane nije nedostajalo. Sa jutrom nakon neprospavane noći stižu i dalje loše vijesti za brojne putnike kojima povratak kući i dalje otežava vjetar i snijeg.

Vremenska prognoza nije dobra ni za danas. I dalje je na snazi crveni alarm.

Jedna od putnica koja se vraćala sa puta iz Venecije osvrnula se na proteklu noć: “Ne možemo iz ove kože. Barem nam je u autobusu lijepo. Družimo se, šalimo i ostvarujemo divna prijateljstva”, izjavila je Tomislava Dvornik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije "Black Tie 2" u Sarajevu, puštena je na slobodu. Podsjetimo, Helić...

Još vijesti za vas