Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Avantura i zanimljive priče iz autobusa u Hrvatskoj: Kako su snijegom zarobljeni putnici proveli noć

Nemojte propustiti

Sa jutrom nakon neprospavane noći stižu i dalje loše vijesti za brojne putnike kojima povratak kući i dalje otežava vjetar i snijeg.

Na odmorištu Janjče noć je provela je i manja skupina navijača Hajduka koja je zapela na povratku iz Zagreba s utakmice Dinama i Hajduka kao i interventni policajci koji brinu da sve prođe u najboljem redu.

Stotine putnika koji su se sinoć zatekli na autoputu A1, ali i drugim cestama i dalje su “zarobljeni” na odmorištima ili uz cestu zbog snijega i jakog vjetra.

Putnici su spavali uglavnom u autobusima i vozilima, ali dobro su došle i stolice u kafićima. Dio putnika je ležao i po podu i pokušavali se ugrijati i barem na kratko odrijemati.

Putnici poručuju da hrane nije nedostajalo. Sa jutrom nakon neprospavane noći stižu i dalje loše vijesti za brojne putnike kojima povratak kući i dalje otežava vjetar i snijeg.

Vremenska prognoza nije dobra ni za danas. I dalje je na snazi crveni alarm.

Jedna od putnica koja se vraćala sa puta iz Venecije osvrnula se na proteklu noć: “Ne možemo iz ove kože. Barem nam je u autobusu lijepo. Družimo se, šalimo i ostvarujemo divna prijateljstva”, izjavila je Tomislava Dvornik.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bosanac ušao sa čekićem u prodavnicu nakita u Beču, pokrao je, bježao, pa pao niz stepenice

Jedan svjedok je krenuo za njim i potjerao ga niz stepenice, gdje je 35-godišnji osumnjičeni pao i izgubio dio...

Možda vas zanima i ovo