Subota, 26 studenoga, 2022

Avram Grant poručio Romanu Abramoviču: Kupi Begovića!

Nemojte propustiti

Engleski mediji u posljednje vrijeme pisali su mnogo o potencijalnom prelasku Asmira Begovića iz Stoke Cityja u Manchester United, a The Mirror piše da su dva londonska kluba, Chelsea i Arsenal pripremili 15 miliona kako bi se oključili u trku za bosanskohercegovačkog golmana.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, nema potpuno povjerenje u Davida De Geu, koji bi na kraju sezone mogao preseliti u Španiju, te je u potrazi za golmanom, a engleski mediji su dugo pisali da će Begović po završetku sezone preseliti na Old Trafford.

United će imati konkurenciju u vidu Chelseaja i Arsenala, koji su spremni ponuditi 15 miliona funti. Plavci su i ranije željeli golmana naše reprezentacije, ali njihove dvije ponude su odbijene. Tim sa Stamford Bridgea ne želi odustati, jer ima namjeru naći kvalitetnu dugoročnu zamjenu za Petera Cecha.

Bivši menadžer Portsmoutha, Avram Grant, kod kojeg je Begović debitovao na Fratton Parku, blizak je prijatelj Romana Abramoviča, a i sam je sjedio na klupi Chelseaja, te je vlasniku tima sa Stamford Bridgea poručio da dovede golmana naše reprezentacije i Stoke Cityja.

(SCsport)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pucnjava i sukob između krijumčara migranata u selu Horgoš, šest osoba završilo u bolnici

Pripadnici Policijske brigade MUP-a Srbije u petak su, u okviru opsežne akcije započete ranije na sjeveru zemlje, priveli na...

Možda vas zanima i ovo