Srijeda, 22 ožujka, 2023

Baba Vanga je predvidjela Trumpa, ali ono šta je najavila za iduću godinu ostavlja bez teksta

Nemojte propustiti

Baba Vanga koja je predvidjela napad 9.11. i uspon ISIL-a, tvrdila je i da je Barack Obama posljednji predsjednik SAD-a.

Baba Vange je predvidjela da će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac.

No nakon toga počela je tvrditi i da će on biti posljednji čelnik Amerike što znači vrlo lošu prognozu za njegovog nasljednika Donalda Trumpa. Baba Vanga je tako za 2018. godinu najvila novi svjetski poredak, a tvrdila je i da SAD više neće biti glava velesila.

Slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova predvidjela je i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Diane kao i Hitlerov neslavni kraj. Proročica je vidjela i vlastitu smrt, i to 11. avgusta 1996., kao i nedavne sukobe u Gruziji. Baba Vanga prorekla je da će ljudi za otprilike 200 godina komunicirati s izvanzemaljcima, no da mnogi od njih već dugi niz godina žive na zemlji. Tvrdila je kako joj informacije o budućem prostoru i vremenu šalju neka nevidljiva bića.

Vangelia Gušterova rođena je 3. oktobra 1911. kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici u Makedoniji. Oslijepila je kao 12-godišnja djevojčica kada ju je u svoj vrtlog zahvatio tornado. Pronašli su je zatrpanu kamenjem s očima punim pijeska.

Baba Vanga je za 2018. godinu najavila da će svjetske sile i zamijeniti uloge sa zemljama u razvoju i da će Kina postati svjetska velesila. Za 2111. godinu je najavila da će zemlju grijati i osvjetljavati vještačko sunce, a ljude će zamijeniti kiborzi, roboti s ljudskim umom.

Za 5079. predvidjela je kraj svijeta.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo