Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Bagatela ljetovanje preko Srbije: Na more za manje od 100 eura

Autor:Nova.rs

Nemojte propustiti

Na sajtu Eurotursa ima čitav niz aranžmana za ljetovanje ispod 100 eura – sa sve smještajem i prevozom

Ljetna sezona bliži se svom centralnom dijelu, ali i dalje se mogu naći aranžmani po gotovo nerealnim cijenama u okviru turističkih agencija u Srbiji. Neke agencije nude aranžmane i jeftinije od 100 eura, piše Nova.rs.

Naravno, to su aranžmani koji podrazumijevaju apartmanski smještaj i autobuski (ili sopstveni) prevoz i svakako u trenutku kad planirate buking treba provjeriti da li su popunjeni, budući da iz agencija bilježe veliko interesovanje ovih dana i pažljivo formiraju svoje last minute ponude za jul.

Ljetovanje za 100 eura

Viva travel kao najpovoljniju ponudu izdvaja Pragu – 8 dana autobusom za 64 eura. Osam dana na Lefkadi je 68 eura, u Pefkohoriju 86 eura, na Stavrosu 89 eura, u Haniotiju od 90 eura… Na sajtu Vive naći ćete i gotovo nerealno povoljne ponude – na primjer: Kalitea, šest dana, 22 eura – ali uz sopstveni prevoz.

Na sajtu Eurotursa ima čitav niz aranžmana za ljetovanje ispod 100 eura – sa sve smještajem i prevozom. Što se tiče Grčke, u Paraliji 13 dana u smještaju na 10 metara od plaže početkom jula košta od 75 eura po osobi; za ostrvo Evia cijena je 63 eura, a čak i za Tasos ima varijanta za 85 eura (takođe 13 dana, autobuski prevoz). Tako niske cijene mogu se još naći za Bugarsku – Nesebar, 10 dana za 93 eura, Sunčev breg, 10 dana, za 86 eura.

Ljetovanje u Bugarskoj za 85 eura

I preko Star travel agencije Bugarska je u julu posebno povoljna, pa je 10 noćenja u julu u vili, u centru novog Nesebara 85 eura (prijevoz busom uračunat u cijenu). Za Crnu Goru agencije uglavnom računaju sopstveni prevoz, ali Star, na primjer, ima ponudu za Sutomore autobusom, 7 noćenja, od 100 eura.

Sabra među last minute ponudama za jul ističe Tursku i Kušadasi – 10 noćenja za 85 eura, ali uz sopstveni prevoz (isti aranžman uz bus je 155 eura), a za Albaniju smo kod Fantast toursa našli apartmanski smještaj za manje od 100 eura, ali takođe bez prevoza.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U pucnjavi u Neumu jedna osoba povrijeđena

Policajci su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je S. Ć. (39) pucao iz pištolja na I....

Možda vas zanima i ovo