Utorak, 18 siječnja, 2022

Bajević najavio odlazak: Stiže novi selektor

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

– Svaka moja pomoć bit će tu, ali sigurno da imamo dobre trenere i ambiciozne koji mogu voditi reprezentaciju.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević najavio je duel protiv Nizozemske, najavio je i skori odlazak s klupe reprezentacije.

– Cilj uvijek postoji, to sam rekao i igračima da kada igraju za reprezentaciju moraju dati sve od sebe. Ono što dogovorimo, pokušat ćemo odraditi na terenu i to je najvažnije. Mislim da igrači znaju šta treba da rade, imamo dosta dobre reprezentacije protiv nas. Ne predajemo se, idemo dalje i želimo ostvariti dobar rezultat koji nam daje šanse da prođemo dalje.

Meni je cilj završiti na najbolji mogući način, a onda će selekcija dobiti novog selektora. Svaka moja pomoć bit će tu, ali sigurno da imamo dobre trenere i ambiciozne koji mogu voditi reprezentaciju. Sve što bude trebalo reprezentaciji, bit ću spreman i nema nikakvih problema da pomognem uvijek, naglasio je Bajević.

Više s weba

Izdvajamo

Da li je legitimno kada papa Franjo Komšića nazove dobrom osobom? Kontić ismijao HDZ: Ubrzano rade na izmjeni Izbornog zakona…

Mnogi su danas komentarisali ovaj sastanak, a među njima je, također, novinar i direktor Mediacentra Boro Kontić. Kontić je...

Možda vas zanima i ovo