Petak, 24 ožujka, 2023

Baka djevojčice (2) koja je ubijena jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo: Rekli su mi da ima temperaturu, a to je bilo jako razdragano i veselo dijete

Nemojte propustiti

– Nije imala modrice po rukama i nogama, po tijelu ne znam, bila je obučena – rekla je majka uhapšene Jelene

Pozvali su me sinoć i rekli da dođem u bolnicu, jer dijete ima temperaturu. Rekli su mi da je loše. Trčala sam sa posla, a kada sam stigla vidjela sam policiju.Unuka mi je umrla – jecajući započinje priču majka Jelene T. čiju je kćerkicu (2), kako se sumnja, nasmrt pretukao očuh Miloš N. u Zaječaru.

Baka djevojčice jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo. Jedva se kretala i u suzama govorila. Kako kaže, plakala je sat vremena bez prestanka, teško joj je i ne može da vjeruje šta se dogodilo.

Kada sam došla u bolnicu nisam znala o čemu se radi. Policajci su čim sam stigla obavili razgovor sa nama. Nas su pustili, a njega su zadržali. Rekli su nam da je on priznao da je udarao dijete – priča baka djeteta.

Prema njenim riječima, ona je djevojčicu vidjela preključer.

Bila je jako razdragana, igrala se, smijala. Toliko je to bilo divno dijete. Nije imala modrice po rukama i nogama, po tijelu ne znam, bila je obučena – rekla je majka uhapšene Jelene, piše Blic.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo