Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Bali-beg dolazi u Sarajevo?

Nemojte propustiti

Kako Telegraf saznaje, poznati glumac Burak Ozdživit koji u seriji “Sulejman Veličanstveni” glumi Bali-bega, najvjerovatnije uskoro dolazi u Sarajevo i to kao specijalni gost na nastupu turske plesne trupe “Vatra Anadolije”!

BurakČuvena plesna trupa koju predvodi Mustafa Erdogan će 29. marta nastupiti u Sarajevu, a kako nezvanično saznajemo, producentska kuća “Music star production” pregovara o dovođenju “Vatre Anadolije” i u Beograd, a tačan datum zavisi od slobodnih termina trupe i kada će Ozdživit imati pauzu u snimanjima.

Trupu “Vatra Anadolije” (“Fire of Anatolia”) je poslije više godina rada i istraživanja osnovao koreograf i reditelj Mustafa Erdogan 1999. godine pod imenom “Sultans of the Dance”. U stalnoj postavi trupa ima preko 120 igrača – što je čini jednom od tri najveće na svijetu. Iz menadžerskog tima ove trupe su uoči gostovanju u Sarajevu, najavili da će specijalni gost biti na ovogodišnjoj turneji biti Burak Ozdživit, piše Telegraf.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Jelenu Karleušu spašavali iz potopljenog auta: “Ovo mi je najgori dan u životu”

Cijelu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pjevačica je sve objavila na društvenoj mreži Instagram. Pop zvijezda Jelena Karleuša...

Možda vas zanima i ovo