Utorak, 21 rujna, 2021

Banjalučanin (19) jedva spasio živu glavu: Iskočio iz zapaljenog auta, koje je zamalo udarilo ženu

Nemojte propustiti

Srđan Solarević (19) iz Banjaluke povrijeđen je u nezgodi danas oko podneva, nakon što se zapalio automobil reno 5 koji je vozio.

Foto: Nezavisne novine
Foto: Nezavisne novine

Solarević je zadobio opekotine po licu i tijelu, a kako saznajemo, teže povrede mladić je izbjegao, jer je na vrijeme iskočio iz zapaljenog automobila.

Prema izjavama očevidaca, osim mladića, tragediju je za dlaku izbjegla i slučajna prolaznica, koja je bila u blizini bandere gdje se zaustavio automobil u plamenu.

Nezgoda je policiji prijavljena danas oko 12.30 u Ulici Radoja Domanovića u banjalučkom naselju Kočićev vijenac.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara na automobilu došlo je zbog kvara na plinskom rezervoaru u gepeku automobila. Nakon što je vidio da automobil gori, Solarević je uspio otvoriti vrata i iskočiti na cestu.

Očevici su ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi.

“Vidjeli smo da automobil koji je bio u pokretu gori i da se vatra proširila na prednji dio. Mladić je uspio bukvalno iskočiti iz njega”, ispričao je očevidac, koji je želio ostati anoniman.

Dodao je da je tada automobil bez vozača nastavio da ide nizbrdicom te da se zaustavio udarivši u stub ulične rasvjete.

Stanari zgrade, koja se nalazi u neposrednoj blizini, odmah su pozvali Hitnu pomoć i vatrogasce, koji su došli u rekordnom vremenu.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Banjaluka danas je saopšteno da je Solarević zadobio opekotine lica, vrata, glave i obje šake.

“Njegovo stanje biće praćeno u narednim danima, a zasad je stabilno i pacijent nije životno ugrožen”, naveli su iz UKC Banjaluka.

U banjalučkoj Vatrogasnoj brigadi su potvrdili da je požar na automobilu gasilo šest vatrgoasaca s jednim vozilom.
(Nezavisne novine)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodikov savjetnik prijeti nakon Komšićevog odlaska u UN? Sve je izvjesnije da BiH neće biti, u ime svoje kombi stranke može iznositi te neistinite...

Kovačević je kazao da je jasno da Komšić u UN-u ne može predstavljati BiH, jer BiH u svojim institucijama...

Možda vas zanima i ovo