Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Banjalučanin osumnjičen za krađu tešku 80.000 maraka

Nemojte propustiti

Banjalučann M.D. (58) uhapšen je danas zbog sumnje da je u noći između utorka i srijede u Čelincu ukrao novac, oružje, zlatni nakit i druge predmete te oštećenom pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 80.000 KM.

Povodom ovog slučaja saslušano je više lica, te je u toku rad na identifikaciji eventualnih saizvršilaca i pomagača, a pronađeni su i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Osumnjičeni je uhapšen u sklopu akcije kodnog naziva “Kugla”, koja je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata izvršenih tokom prethodnog perioda na području koje je u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka.

Akciju sprovode policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ovo su pravila za ulazak državljana Bosne i Hercegovine u Njemačku

Ukoliko niste vakcinisani možete ući u Njemačku samo u posebnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba. Od nedjelje, 12. septembra...

Možda vas zanima i ovo