Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Banjalučanin prepisao tiket od druga – zaradili 72.400 KM

Nemojte propustiti

Odigrao tiket i zaradio 5.000 eura a najbolji drug sve prepisao i uzeo 31.000 evra! Sve se odigralo u kladionici u Banja Luci. Danko i Đorđe su šetnju centrom Banjaluke riješili da krunišu omiljenom zanimacijom – sastavljanjem tiketa. Danko se prihvatio posla i krenuo redom.

„Bilo je dosta mečeva u ponudi, a kako se prvenstva bliže kraju, mnoge ekipe više i nemaju jake takmičarske motive, ideja mi je bila da na nekoliko mečeva odigram da oba tima daju gol. Redao sam, nisam ni brojao, promiješao sa nekoliko konačnih ishoda, gađao pobjede ekipa kojima su potrebni bodovi, a dodao sam i meč Svjetskog prvenstva u hokeju Švajcarska – Švedska, i mlade odbojkaše Srbije“, priča Danko.

Prelomni trenutak dogodio se kad je došao do utakmice švajcarske druge lige Le Mon – Arau.

„I tu sam hteo da igram GG, ali mi je kvota bila mala. Pogledam malo bolje, vidim kvota na keca 4,90, a domaćima treba jer ako pobijede praktično obezbjeđuju opstanak. I stavim keca. Vidite, GG nije došlo, a kec jeste, bilo je 1:0, a posebno mi je drago što je jedini pogodak postigao naš čovjek, Anđelko Savić. Pozdravljam ga ovom prilikom, neka svrati na kafu u Banjaluku, mi častimo“, kaže Danko. Danko je odlučio da na tiket stavi 1,6 konvertibilnih maraka. I svih 15 parova je došlo, uključujući i Le Mon, a dobitak je 10.268 konvertibilnih maraka.

Dankov drug Đorđe riješio je da cijeli tiket prepiše. On je uložio 10 konvertibilnih maraka.

„Bio sam nešto lijen, Danko je sve to dobro proučio, i rekoh, hajde da prepišem, stavim 10 maraka, pa šta bude. A desilo se – čudo“, kaže Đorđe, koji je, zahvaljući ulogu na tiketu dobio 62.173 konvertibilnih maraka, odnosno 31.800 evra.

Zajedno, Danko i Đorđe osvojili su preko 37.000 eura! Na uplatno-isplatno mjesto su došli zajedno po dobitke. Koliko će Đorđe častiti Danka za dobitnu kombinaciju, nisu otkrili, ali su rekli da su veliki navijači Crvene zvezde. I nisu pristali da se fotografišu bez kese sa grbom beogradskog kluba jer ih osim ljubavi prema klađenju spaja i ljubav prema Zvezdi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tragedija u BiH: Poznat identitet poginulih mladića, bavili se sportom

Poznat je identitet stradalih mladića u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22:00 sata na magistralnom putu M-106...

Možda vas zanima i ovo