Utorak, 27 srpnja, 2021

Banjalučanin priznao: Pustio sam je u stan, ponudila je da me izmasira, a onda mi je ukrala hiljadu maraka!

Nemojte propustiti

Policija u Banjaluci traga za navodnom maserkom koja je u četvrtak u Knežopoljskoj ulici u naselju Borik pokrala penzionera Nikolu Osmana i ukrala mu 1.000 maraka. Kako je novinarima kazao Osman, koji inače živi sam, ona ga je obrlatila i opljačkala za tren oka.

Opisuje je kao djevojku crne kose i nižeg rasta, koja nema više od 35 godina.

“Sve se desilo oko 10 sati kada se začulo zvonce na vratima. Kada sam otvorio vidio sam djevojku koja mi je ponudila masažer. Iako sam joj rekao da me ne interesuje, nije htjela da ode s vrata, već je tražila da uđe i da me izmasira. Uspjela me na brzinu zbuniti i ući, a onda me ubijedila da ga kupim”, kazao je Osman, dodajući kako je masažer koštao 100 KM.

Kako je dalje ispričao, iz novčanika je uzeo novac i platio joj, a ona je predložila masažu. Legao je u sobi na krevet, a novčanik ostavio na sto jer mu je ona tako predložila, kako mu ne bi smetao u hlačama.

“Izvadio sam novčanik i stavio na policu ispod stola, a ona me onda poslala da malo prilegnem na krevet u kuhinji radi bolje cirkulacije. Nakon što sam izašao, ona se zadržala u sobi i tu me i opljačkala”, kaže Osman, koji je kazao kako je odmah nakon što je maserka izašla shvatio da je opljačkan i da je u svemu ispao naivan.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka su u petak potvrdili krađu i dodali kako je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, kao i da je u toku rad na otkrivanju počinioca.

Inače, kako je kazao naš izvor iz policije, ovo nije prvi slučaj pljačke jer je maserka prijavljena policiji i prije nekoliko sedmica.

“Na gotovo identičan način je opljačkala jednu stariju gospođu u naselju Lazarevo. Predstavila se kao medicinska sestra koja masira. Njoj je uzela 100 maraka jer starica nije imala više, ali joj je uspjela tokom masaže skinuti prsten i zlato koje je nosila na sebi. Moguće je da je imala i pomagača jer je stalno pritvarala vrata sobe u kojoj je bila sa žrtvom”, ispričao je izvor.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo