Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Banjalučki novinar poslao brutalnu poruku Jeleni Trivić u vezi četnika

Nemojte propustiti

Među prvima koji su reagovali na izjavu Jelene Trivić bio je poznati banjalučki novinar i kolumnista Dragan Bursać

Izjava opozicione političarke Jelene Trivić (PDP) da su njenu porodicu sa očeve strane spasili četnici, te da “gdje god je bio četnički pokret nije bilo masovnih pokolja. Nažalost, gdje god je bio partizanski pokret tu su bili masovni pokolji. Moj deda jeste bio partizan igrom slučaja, ali se nikada nije libio da kritikuje Tita i partiju”, izazvala je burne reakcije u javnosti u Bosni i Hercegovini.

Mnogi su ogorčeni na njene izjave o četnicima, koji su i u posljednjog agresiji na našu zemlju činili užasne zločine nad stanovništvom Bosne i Hercegovine, piše Radiosarajevo.ba.

Među prvima se javio poznati bh. novinar i kolumnista Dragan Bursać, koji je njenu objavo o četnicima komentirao na svom Twitter nalogu.

“Jelena Trivić: Gdje god je bio četnički pokret nije bilo masovnih pokolja, a gdje god je bio partizanski pokret tu su bili masovni pokolji!

Dragan Bursać: U rs-u su na vlasti lopovi, koji žele postati četnici, a opozicija su četnici, koji se hoće vratiti među lopove na vlasti!”, napisao je Bursać u svom tvitu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Načelnica Opštine Jezero: Mi bi sa Milom Dodikom i u HDZ!

- Mi bi sa Milom da bude stani-pani i u HDZ!!! - istakla je Ružičić na Twitteru. Načelnica opštine Jezero...

Možda vas zanima i ovo