Petak, 25 lipnja, 2021

Banjalučki novinar začepio Dodiku usta: „Biće Bosne, a bogme i Hercegovine i nakon tebe Milorade…“

Nemojte propustiti

Ne stišavaju se reakcije na skandaloznu izjavu Milorada Dodika u Beogradu. 

– BiH ostaje i dalje nedovršena zemlja. U njoj ništa ne funkcioniše i ne može da opstane. Na donošenju mjera i odluka o koronavirusu BiH je dokazala da je nesposobna da preživi. Jedini segment u BiH koji je pokazao da je sposoban nešto pozitivno da uradi u ovom periodu je RS – kazao je Dodik, i dodao:

– Sve odluke koje su donošene na nivou BiH i FBiH su bile na štetu RS. Nikada nismo osporavali pomoć koja stiže u Federaciju BiH ili na nivo BiH. Ministarka Bisera Turković umislila je sada da je važan faktor pa piše pisma stranim političarima i žali se na pomoć koju RS dobija – rekao je Dodik za beogradske “Novosti”.

Na skandalozan zahtjev člana Predsjedništva BiH, da “za dobrobit ljudi koji žive na ovom području – i Bošnjaka i Srba i Hrvata, BiH mora da nađe novu političko-teritorijalnu organizaciju koja neće biti BiH”, reagirao je i banjalučki novinar Dragan Bursać.

“Biće Bosne, a bogme i Hercegovine i nakon tebe Milorade i nakon još milion pandemija i to je neupitno-za vječnost”, poručio je Bursać Dodiku na društvenim mrežama.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brutalan odgovor iz Crne Gore: “Inteligencija Dodika najveći protivnik srpskog naroda”

Demokratska Crna Gora reagirala je na posljednje izjave Milorada Dodika, koji je bio gost na Televiziji Pink, gdje je...

Možda vas zanima i ovo